2020-02-28 12:15

Inspectoratele Poliţiei de Frontieră din Constanţa şi Tulcea se vor transforma în Garda de Coastă

 |  19:35
Inspectoratele Poliţiei de Frontieră din Constanţa şi Tulcea se vor transforma în Garda de Coastă

Inspectoratelejudeţene ale Poliţiei de Frontieră din Constanţa şi Tulcea se vor transforma,în curând, în Garda de Coastă, a anunţat, miercuri, la Constanţa, ministrulAdministraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.

"Văinformez că pentru o securizare eficientă a frontierelor maritime,inspectoratele judeţene ale Poliţiei de Frontieră din Constanţa şi Tulcea sevor transforma în Garda de Coastă. Cam într-o săptămână sau două va fiînfiinţată Garda de Coastă ", a declarat Vasile Blaga, care a precizat căstructura nou înfiinţată va avea sediul, cel mai probabil, la Constanţa.

De asemenea,ministrul de Interne a afirmat că, odată cu înfiinţarea Gărzii de Coastă, nu sevor face disponibilizări, dar vor dispărea unele structuri paralele.

"Reorganizareacelor două structuri (inspectoratele judeţene ale Poliţiei de Frontieră dinConstanţa şi Tulcea - n.r.) înseamnă, în primul rând, dispariţia unor structuriparalele. Nu sunt probleme însă în ceea ce priveşte componenta navală aPoliţiei de Frontieră cum nu este nicio problemă legată de personalul operativdin MAI", a mai spus Blaga.

Ministrul Administraţieişi Internelor, Vasile Blaga, a participat, miercuri, în Gara Maritimă dinPortul Constanţa, la Ceremonia de botez a navei maritime de supraveghere"Ştefan cel Mare", prilej cu care a avut loc şi predareapavilioanelor noilor nave maritime de patrulare şi intervenţie MAI 2110 şi MAI2111.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine