2020-04-05 18:55

Intervenţie a Poliţiei pentru aplanarea unui scandal în care au fost implicaţi 45 de tineri în Constanţa

 |  19:02

Poliţiştiiconstănţeni au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentruaplanarea unui conflict în care au fost implicate 45 de persoane, în localitateaTopraisar.

Potrivitunui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă noaptea, în jurul orei01.00, poliţiştii din Topraisar au fost anunţaţi despre producerea unui scandalîntr-un local din centrul comunei.

Oameniilegii au stabilit că scandalul a pornit de la un conflict între doi tineri,unul din localitatea Moşneni, iar celălalt din Topraisar, după ce unul dintreei l-a lovit cu pumnul pe celălalt. În ajutorul victimei au sărit 40 de tineridin Topraisar, iar agresorul avea de partea sa alte 15 persoane. Cele douătabere nu au reuşit să se lovească, poliţiştii intervenind şi reuşind izolareagrupului de 15 persoane în interiorul localului, în timp ce ceilalţi 40 detineri erau ţinuţi în afara localului respectiv.

Pentru căexista pericolul ca scandalul să degenereze, la faţa locului a fost solicitatăintervenţia unui grupe de luptători din cadrul Serviciului de IntervenţieRapidă al IPJ Constanţa, care a asigurat ordinea publică până la detensionareaconflictului. De asemenea, în zonă a sosit şi o ambulanţă, care i-a acordatîngrijiri medicale victimei, care nu a avut nevoie de spitalizare.

Totodată,agresorul este cercetat de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe. Poliţiştiicontinuă cercetările pentru identificarea tututor persoanelor vinovate detulburarea liniştii publice, urmând ca acestea să fie amendate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine