2020-03-30 17:25

Inundaţii în patru localităţi din Prahova şi un drum surpat din cauza ploilor

 |  16:14
Inundaţii în patru localităţi din Prahova şi un drum surpat din cauza ploilor

Mai multe gospodării din patru localităţi din judeţulPrahova au fost inundate în ultimele 24 de ore în urma ploilor torenţiale, iaro bandă de mers a unui drum judeţean s-a surpat din cauza debitului mare alprecipitaţiilor.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratulde Poliţie Prahova, drumul judeţean 207, care face legătura între municipiulCâmpina şi comuna prahoveană Șotrile, s-a surpat pe sensul de mers Șotrile -Câmpina, carosabilul lăsându-se cu aproximativ 30 de centimetri din cauzaprecipitaţiilor abundente.

În aceste condiţii, circulaţia rutieră se desfăşoarăalternativ pe celălalt sens de mers.

De asemenea, ploile torenţiale din ultimele 24 de ore auprovocat inundaţii în patru localităţi, potrivit datelor furnizate deInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Pompierii au intervenit cu motopompe pentru scoatereaapei din subsolul unor locuinţe din localităţile Boldeşti - Scăieni, Băicoi,dar şi din sediul Direcţiei Sanitar - Veterinare şi pentru SiguranţaAlimentelor (DSVSA) Prahova, situat în Ploieşti.

Apa a intrat în sediul DSVSA după ce canalizarea s-aînfundat cu piatră şi nisip, însă inundaţiile nu au afectat nici aparatură şinici documente.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de pompieriintervin în comunele prahovene Aluniş şi Proviţa de Jos pentru evacuarea apeidin mai multe gospodării inundate.

Până la ora actuală, nu există până acum un bilanţ înceea ce priveşte numărul gospodăriilor inundate, apa intrând în cel puţin zececurţi şi anexe gospodăreşti numai la Proviţa de Jos, au declarat reprezentanţiiISU Prahova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine