2020-02-18 00:35

Ion Iliescu vrea alegeri anticipate

 |  18:16

Preşedintelede onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, joi, la Ploieşti, că este nevoie dealegeri anticipate pantru ca "boala să fie curmată", astfel că ar fi"raţional" să se găsească o cale pentru organizarea acestora, iar PSDsă intre la guvernare cu o altă majoritate parlamentară.

"Eucred că ar fi raţional să se găsească o cale pentru alegeri anticipate, ca săcurmăm boala care nu are nicio şansă să se amelioreze cu actuala guvernare şieu zic chiar şi cu actualul preşedinte", a spus Ion Iliescu, într-oconferinţă de presă.

Întrebatdacă susţine ideea ca PSD să intre la guvernare în această perioadă de crizăeconomică, Iliescu a răspuns că nu criza contează, ci factorul politic.

El a apreciatcă este "raţional" ca PSD să intre la guvernare după alegerianticipate care să schimbe actuala majoritate parlamentară şi că în actualulcontext legat de majoritatea parlamentară "nu există şanse" nicipentru PSD, nici pentru PNL să intre la guvernare.

"Chiardacă PDL-ul s-ar retrage, să zicem, şi ar oferi, neavând o majoritateparlamentară de susţinere este ilogic să-ţi asumi asemenea răspundere şi cu unpreşedinte care are stilul său samavolnic de a acţiona", a adăugat IonIliescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine