2020-02-28 15:08

Iordănescu spune că Hagi nu va veni la Steaua

 |  11:53
Iordănescu spune că Hagi nu va veni la Steaua

Fostulselecţioner Anghel Iordănescu a declarat că Gheorghe Hagi nu doreşte să vină laechipa Steaua, unde este dorit de finanţatorul Gigi Becali şi unde ar fi urmatsă-l înlocuiască pe managerul general Victor Piţurcă, informeazăwww.prosport.ro.

"A fost o propunere din partea luiGigi Becali de a deveni antrenor. I-am spus că vreau să ajut mult Steaua, dari-am spus că sub nicio formă nu voi antrena Steaua. I-am spus că cel mai bine esă se împace cu Piţurcă şi cu Ienei. Asta ar fi cea mai bună soluţie" .

"Aşfi de acord să preiau funcţia de preşedinte, însă i-am transmis că voi veni cumulţi stelişti dacă voi reveni acolo, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru. I-am maispus şi de Dan Petrescu şi Gică Popescu. Gigi nu a spus nu la nicio propunere,aş fi vrut să fac o punte de legătură între Steaua lui Gigi Becali şi armată.Urma să facem un contract beton, dar din păcate lucrurile s-au împotmolit şi nudin vina lui Gigi Becali. Aş fi vrut să am o discuţie cu suporterii Stelei, îmidoream să vorbesc cu Ienei şi cu Piţurcă, dar în momentul de faţă se pare ca numai e nevoie. În discuţiile mele cu Hagi, el nu a spus că nu ar veni la Steauadin cauza lui Gigi Becali, i-am spus că acolo e casa lui şi că putem schimbalucrurile în Ghencea, însă a avut ezitări din cauza proiectului pe care îl arecu Academia, din cauza că luăm totul prea în pripă şi că ne grăbim. Nu pot săspun dacă Hagi se va răzgândi, însă personal m-am oprit din drum, nu am maicontinuat ceea ce îmi pusesem în cap, de a lămuri unele lucruri cu GigiBecali", a mai spus fostul selecţioner.

după doar primele trei etape ale Ligii I.

Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privindcontractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit, în valoare decirca 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau săfie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţiijignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine