2020-02-26 19:36

Jurnalistul Adelin Petrişor va fi corespondent special la Ştirile TVR, de la 1 septembrie

 |  20:17
Jurnalistul Adelin Petrişor va fi corespondent special la Ştirile TVR, de la 1 septembrie

AdelinPetrişor va lucra, de la 1 septembrie, la Ştirile TVR, unde va fi corespondentspecial şi "o sursă de expertiză" pentru subiectele complexe care ţinde domeniul militar, a declarat Rodica Culcer, Directorul Direcţiei EmisiuniInformative şi Sport din Televiziunea Publică.

"Rolulpe care i l-am rezervat lui Adelin Petrişor este de corespondent special. El vafi şi o sursă de expertiză pentru tot ce ţine de domeniul militar. El nu estestrict la ştirile naţionale sau externe, ci va lucra pe subiecte complexe. Nebucură foarte mult că vom dezvolta împreună subiecte complexe", a spusRodica Culcer.

Totodată,Rodica Culcer a precizat că Adelin Petrişor va fi membru "cu drepturidepline" al Departamentului Ştiri din TVR.

"Avemdreptul, când este vorba de persoane cu notorietate în meserie, să le angajăm.S-a făcut o comisie de evaluare. Dar este incorect să scoţi la concurs un postla care să se prezinte Adelin Petrişor, care este deja consacrat profesional,şi mai mulţi tineri. Este o nedreptate pentru acei tineri", a explicatRodica Culcer.

Ea aprecizat că TVR angajează "oameni competenţi" pentru că vrea sădezvolte toate genurile jurnalistice, în special reportajele.

AdelinPetrişor a confirmat faptul că, de la 1 septembrie, va lucra la Ştirile TVR."O să fac ce făceam şi înainte. O să fiu corespondent special".

JurnalistulAdelin Petrişor revine în televiziune la circa nouă luni după ce a plecat de laRealitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008. El s-aretras din echipa Realitatea TV pe 25 noiembrie 2009, odată cu încetarea, prinacordul părţilor, a contractului pe trei ani pe care îl avea cu postul deteleviziune.

AdelinPetrişor a mai spus atunci că a luat această decizie pentru că "familiacontează mai mult" şi a precizat că în următoarele luni va sta acasă cusoţia, jurnalista Maria Coman, care, în decembrie 2009, a născut o fetiţă,Smaranda.

Înainte deRealitatea TV, Adelin Petrişor a lucrat, timp de nouă ani, la Antena 1 şi s-aafirmat prin reportajele exclusive realizate în Liban, Algeria, Albania,Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo şi Israel.

AdelinPetrişor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de cătreMinisterul Afacerilor Externe, dar şi de către Consiliul Naţional alAudiovizualului, iar de-a lungul timpului a primit numeroase premii aleAsociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine