2020-08-10 03:04

Laboratorul antidoping a fost spart. S-a urmărit sustragerea unor documente

 |  10:40

Preşedintele Agenţiei NaţionaleAntidoping (ANAD), Graţiela Vâjâială, a declarat, pentru MEDIAFAX, căLaboratorul antidoping din Bucureşti a fost sparte în noaptea de sâmbătă spreduminică şi că, la prima vedere, hoţii au vizat sustragerea unor documente.

Vâjială a precizat că oficialii ANADau câteva bănuieli, deoarece în ultima perioadă s-a lucrat la un caz importantde dopaj.

"Încă nu ştiu amănunte despre ceea ce s-a întâmplat,pentru că acum este poliţia înăuntru, iar noi încă nu avem voie să intrăm. Dincâte am discutat cu cei care se ocupă de caz, ni s-a spus că trei persoane, cufeţele acoperite, au spart sediul ANAD, intrând prin spatele clădirii, după ceau rupt un grilaj şi au spart un geam. Hoţii au intrat în biroul directoruluiANAD, doamna Mia Lamor. Din câte se pare, spargerea a fost dată pentru asustrage nişte documente, pentru că hoţii nici măcar nu s-au atins de laptopuldirectoarei. Au căutat numai documente, dar aşteptăm să cerceteze poliţia deacum. Avem câteva bănuieli, pentru că în ultima perioadă am avut un cazimportant. Nu putem să ne pronunţăm, până nu se vor termina cercetările",a spus Vâjială.

Laboratorul de la Bucureşti este acreditat de AgenţiaMondială Antidoping (WADA) din iulie 2009 . Acesta estesingurul din regiune şi aici se analizează probe din mai multe ţărieste-europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz