2020-02-24 08:05

Lacuri din judeţul Constanţa, scoase la licitaţie pentru închiriere

 |  13:40
Lacuri din judeţul Constanţa, scoase la licitaţie pentru închiriere

AdministraţiaBazinală de Apă Dobrogea Litoral scoate la licitaţie pentru închiriere luciulde apă al unor lacuri din Constanţa, precum şi suprafeţe din Dunăre sau dinMarea Neagră, iar câştigătorii vor putea construi acolo turbine eoliene ori vorputea desfăşura activităţi de agrement nautic.

Potrivitresponsabilului de comunicare al Administraţiei Bazinale de Apă DobrogeaLitoral, Cătălin Anton, la licitaţia care va fi organizată pentru închiriereacuvetelor lacurilor, a unor suprafeţe din Dunăre sau Marea Neagră poateparticipa orice persoană fizică sau juridică de drept privat, română saustrăină, care cumpără caietul de sarcini, depune o ofertă şi care constituiegaranţia de participare.

"Printrelacurile care sunt scoase la licitaţie se numără lacul Techirghiol, laculTăbăcărie din Constanţa,balta Mangalia. De asemenea, în funcţie de cereri, pot fi închiriate suprafeţede pe fluviul Dunărea sau de pe Marea Neagră", a declarat Cătălin Anton.

Persoanelecare închiriază luciul de apă pot desfăşura diverse activităţi, începând cuconstrucţia de turbine eoliene, până la cultura de alge sau scoici oriactivităţi de agrement nautic, a mai precizat sursa citată.

Ceiinteresaţi trebuie să se adreseze Administraţiei Bazinală de Apa DobrogeaLitoral, licitaţiile urmând să fie organizate în funcţie de numărul desolicitări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine