2020-02-28 15:10

Luare de ostatici în Manila. Atacatorul a fost ucis VEZI FILM

 |  16:46
Luare de ostatici în Manila. Atacatorul a fost ucis VEZI FILM

Un fost poliţist înarmat cu o puşcă de asalt M16 a luatostatici, luni, pasagerii unui autocar parcat în apropierea unui parc dincentrul Manilei. Bărbatul înarmat a afirmat pentru un post de radio că adeschis focul asupra a doi ostatici originari din Hong Kong.

Poliţia a intervenit, încercând să spargă geamurilevehiculului şi să forţeze uşa.

"Am tras asupra a doi chinezi. Îi voi termina petoţi dacă nu se vor opri", a declarat autorul luării deostatici pentru postul de radio Mindanao Network.

Potrivit unui jurnalist al AFP, focuri de armă s-au auzit în apropiereavehiculului.

Şoferul autobuzului a reuşit să scape sărind pe unul dintre geamurilevehiculului înainte ca poliţiştii să se apropie, potrivit imaginilor transmisede televiziuni.

Bărbatul ameninţase anterior că va ucide ostaticii dacăforţele de poliţie se vor apropia.

"Văd venind poliţişti din forţele speciale. Ştiu că măvor ucide. Ar fi mai bine pentru toţi să plece deoarece, în orice moment, potface acelaşi lucru aici", a declarat el pentru Mindanao Network.

Pe parcursul zilei, bărbatul, care vrea să îşi recupereze locul de muncă şisă vorbească presei, a eliberat şapte turişti, dintre care un bărbat în vârstăşi trei copii, precum şi doi filipinezi.

Luarea de ostatici s-a încheiat, trei dintre aceştia auieşit nevătămaţi din autocar, în timp ce fostul poliţist a fost ucis.

Cel puţin şapte persoane au supravieţuit luării de ostatici, soldată cuuciderea altor cel puţin două persoane şi a autorului, a anunţat poliţiafilipineză, citată de CNN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine