2020-04-07 00:58

Mădălina Manole avea o plagă ''plesnită'' la cap; analiza toxicologică nu a relevat alcool în sânge

 |  13:29
Mădălina Manole avea o plagă ''plesnită'' la cap; analiza toxicologică nu a relevat alcool în sânge

MădălinaManole avea o plagă "plesnită" la cap, produsă probabil prin cădere,de aproape un centimetru şi jumătate, care sângerase mult, iar analiza toxicologicănu a relevat prezenţa alcoolului în sânge, au declarat, marţi, pentru Mediafax,surse judiciare.

"Pieleacapului este intens vascularizată şi de aceea o lovitură de acest tip a pututprovoca o sângerare mai abundentă", au spus sursele citate.

Potrivitaceloraşi surse, la analiza toxicologică făcută în cazul alcooluluianchetatorii au constatat lipsa acestuia în sânge.

MădălinaManole a fost găsită moartă de soţul ei, în dimineaţa zilei de 14 iulie, înlocuinţa lor din localitatea Otopeni. Surse judiciare declarau atunci căMădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă desânge, având capul spart.

Cei şaptemedici-legişti care au participat la necropsia Mădălinei Manole nu au niciunfel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel şicriminaliştii, probele confirmând sinuciderea artistei, o persoană extrem desensibilă, au declarat, luni, surse judiciare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine