2020-04-03 21:31

Mădălina Manole mâncase mult înainte să înghită Furadan, se va stabili concentraţia soluţiei

 |  15:51
Mădălina Manole mâncase mult înainte să înghită Furadan, se va stabili concentraţia soluţiei

Mădălina Manole a mâncat mult înainte să înghităFuradan, ceea ce a scăzut concentraţia soluţiei, anchetatorii urmând să decidăcât de ridicată a fost aceasta, un raport în cazul decesului artistei putând fifinalizat la sfârşitul săptămânii viitoare, potrivit unor surse judiciare.

Concentraţia Furadanului a fost mare, dar nu se poatevorbi de o substanţă pură, conform surselor citate.

"Furadanul în stare pură este o substanţă solidă. Înagricultură este folosit în soluţie. Soluţia se realizează prin dizolvareaFuradanului solid într-un solvent. Soluţia obţinută poate avea o concentraţiemare, să zicem 90%, dar niciodată sută la sută ca substanţa pură", au precizatexperţi din cadrul anchetatorilor

Potrivit acestora, Mădălina Manole a înghiţit o cantitatede 400 mililitri de Furadan de concentraţie ridicată. Anchetatorii nu austabilit încă gradul de concentraţie al soluţiei, ei susţinând însă că artistamâncase mult înainte să înghită substanţa.

"Concentraţia exactă a Furadanului trebuiecalculată, dar sigur că ceea ce s-a găsit în stomac şi, implicit în sânge, esteo substanţă mai diluată decât cea din flaconul din care a băut. Furadanulingerat s-a combinat cu alimentele şi cu lichidul existente în stomac şi cucertitudine concentraţia produsului a scăzut comparativ cu cea care se află înflaconul din care a băut", au explicat sursele citate.

Un alt aspect care se analizează în prezent vizeazăconcentraţia de enzime blocate. "Se ştie că Furadanul ingerat blocheazăanumite enzime. Au fost cazuri când a existat blocare totală a enzimelor saudoar parţială, ca în cazul Mădălinei Manole", au precizat surselemenţionate.

Acestea au adăugat că specialiştii încearcă săreconstituie concentraţia iniţială a produsului ingerat.

Raportul în cazul decesului Mădlinei Manole ar putea figata la sfârşitul săptămânii viitoare, spun anchetatorii.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept MădălinaManole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei îndimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirulBolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 depersoane.

Cei şapte medici-legişti care au participat la necropsiaMădălinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produsdecesul, la fel şi criminaliştii, probele confirmând sinuciderea artistei,potrivit unor surse judiciare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine