2020-02-16 21:25

Mai mulţi consilieri locali ai PNG Gorj au rămas fără sprijin politic

 |  15:52
Mai mulţi consilieri locali ai PNG Gorj au rămas fără sprijin politic

Mai mulţi consilieri locali membri ai PNG Gorj au rămasfără sprijin politic, în comuna Arcani toţi cei 12 candidaţi de la alegeriledin 2008 fiind excluşi din partid, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX,preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Ion Paliţă.

Acesta afirmă că decizia a fost luată după ce aleșiilocali nu și-au mai plătit cotizaţiile de membri, iar în presa locală aumenţionat că partidul nu i-ar fi ajutat pentru a promova în funcţiilerespective.

"La Arcani a fost luată decizia de excludere atuturor celor 12 membri ai listei noastre cu candidaţi din 2008 după ce laalegerile prezidenţiale de anul trecut ei au obţinut 11 voturi. Nu-l mai punemla socoteală şi pe domnul primar, care e tot membru de-al nostru. În plus,dumnealor nu şi-au mai plătit cotizaţiile, iar măsuri de acest gen am luat şila Brăneşti, unde avem un consilier exclus, iar la Dragoteşti i-am schimbatacum pe toţi cei 4 consilieri", menţionează Paliţă.

Decizia PNG de retragere a sprijinului politic pentrutoţi reprezentanţii săi din Consiliul Local Arcani face ca cele două posturi deconsilieri locali ale acestui partid să fie redistribuite către PSD şi,respectiv, PNL, Paliţă menţionând că, astfel, PSD va avea cinci consilieri dincei 9 care sunt în componenţa Consiliului Local.

"Probabil PSD va deveni majoritar, poate îşi punviceprimar, nu ştiu eu lucrurile astea, noi i-am sancţionat pe membrii noştripentru motivele pe care vi le-am prezentat. Am informat şi conducerea centralăa partidului şi pot să vă spun că aceste măsuri au fost luate şi cu susţinereadirectă de la domnul preşedinte Becali, care a fost foarte supărat încă de cânda aflat de cele 11 voturi primite la Arcani", a menţionat Paliţă.

Comuna Arcani este cea mai mică localitate din Gorj,primarul PNG al acesteia fiind ales în iunie 2008 după trei tururi de scrutin,el fiind la balotaj atunci cu fostul primar PSD al localităţii.

La nivel de judeţ, PNG Gorj nu mai are un sediu centralla Târgu Jiu, filiala fiind condusă permanent în ultimii ani de structuriinterimare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine