2019-08-23 07:53

Mai mulţi răniţi într-o explozie care viza poliţia din Istanbul

 |  13:59
Mai mulţi răniţi într-o explozie care viza poliţia din Istanbul

Un kamikaze adetonat încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa, duminică, în centrulIstanbulului, rănind şase civili şi nouă poliţişti, a anunţat comandantulpoliţiei din metropola turcă, Huseyin Capkin.

"Credem căeste vorba despre un atentat sinugaş", a precizat el, adăugând că doidintre răniţi sunt în stare gravă, fără a menţiona dacă aceştia sunt poliţiştisau civili.

Oficialul nu aprecizat dacă atacatorul, un bărbat, a murit, însă posturile de televiziune auprezentat poliţişti care recuperau un cadavru de pe stradă.

Explozia a avutloc pe esplanada din piaţa Taksim, frecventată de zeci de mii de persoane înfiecare zi, şi, potrivit posturilor de televiziune, ar fi vizat forţele deordine.

Imaginiledifuzate de televiziuni arătau poliţia şi numeroase ambulanţe venind la faţalocului. Un perimetru de securitate a fost stabilit, iar strada pietonalăIstiklal, situată în apropiere, a fost închisă, potrivit posturilor CNN-Turk şiNTV.

Rebelii kurzidin cadrul Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), precum şi grupări deextremă-stânga au comis în trecut atentate cu bombă la Istanbul, un oraş cupeste 12 milioane de locuitori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray