2020-02-17 15:16

Majoritatea prostituatelor din Germania provin din Germania şi Bulgaria

 |  14:47
Majoritatea prostituatelor din Germania provin din Germania şi Bulgaria

Majoritateavictimelor şi traficanţilor de persoane identificaţi în Germania provin dinRomânia şi Bulgaria, unde, potrivit comisarului Rainer Bell de la brigada decombatere a crimei organizate din Bonn, sărăcia favorizează criminalitatea deacest gen, relatează Deutsche Welle, în pagina online.

Conformstatisticilor oficiale, numărul persoanelor aduse ilegal în Germania pentru ase prostitua a crescut, în 2009, cu 11 puncte procentuale. Atât victimele câtşi traficanţii, în majoritatea celor 534 de dosare soldate - la nivel federal -cu diverse condamnări, provin din România şi Bulgaria Comisarul Rainer Bellsusţine că sărăcia este cea care favorizează criminalitatea de acest gen: feteletraficate pleacă de acasă înşelate de promisiunea unui mariaj sau a unuisalariu mai bun.

Laînceputul lui august, poliţia a destructurat, la Bonn, o reţea de traficanţi depersoane, cu origini în Bulgaria. "Femeile erau aduse în hoteluri vechi,unde locuiau mai multe, îngrămădite în aceeaşi cameră, în condiţii precare deigienă. Timp de 12-14 ore erau trimise pe străzi, revenind la hotel numaipentru a dormi", povesteşte Rainer Bell despre cele aproximativ 15 victimeale reţelei bulgare de prostituţie. Cea mai tânăra dintre fete avea 17 ani.

Chiardacă pe numele traficanţilor capturaţi la Bonn au fost eliberate mandate dearest, reţelele criminale din care provin aceştia au numeroase tentacule."Multe dintre fete consideră că este cât se poate de normal să deatraficanţilor toată suma încasată într-o zi. Uneori, ele sunt perfect de acord săfie pedepsite, dacă nu produc suficient", adaugă comisarul german.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine