2020-05-25 15:24

Manelistul Adi de la Vâlcea s-a ales cu dosar penal

 |  12:39
Manelistul Adi de la Vâlcea s-a ales cu dosar penal

Poliţiştiirutieri argeşeni i-au întocmit dosar penal manelistului Adi de la Vâlcea, dupăce acesta a fost surprins în trafic conducând un autoturism deşi avea permisulsuspendat pe trei luni pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Potrivitreprezentanţilor IPJ Argeş, cântăreţul a fost tras pe dreapta de un echipaj alServiciului Rutier Piteşti, iar la verificarea actelor s-a stabilit că NicolaeAdrian Dinuţ figurează în baza de date ca având carnetul de conducere suspendatdin 4 septembrie, când a fost surprins circulând cu viteză mai mare decâtlimita admisă pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii argeşeneDrăganu.

"Conducătorulauto în cauză a fost oprit de către un echipaj al Poliţiei Rutiere pe stradaCraiovei din Piteşti, la un control de rutină, şi nu a putut prezenţa permisulde conducere, acesta fiindu-i suspendat de la începutul lunii septembrie,pentru trei luni, pentru depăşirea vitezei regulamentare. Acum, i s-a întocmitdosar penal pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat,infracţiune pedepsită cu închisoarea de la şase luni la trei ani", adeclarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agentul Laura Folea.

Potrivitunor surse din rândul anchetatorilor, Adi de la Vâlcea le-ar fi spuspoliţiştilor rutieri că a contestat decizia de suspendare a permisului din datade 4 septembrie, dar poliţiştii spun că nu au primit nicio înştiinţarea înacest sens, iar şoferul figura ca având permisul suspendat pentru depăşireavitezei regulamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine