2020-07-02 12:24

Maria Băsescu a adus mobilă pentru sinistraţii dintr-o comună suceveană

 |  15:09
Maria Băsescu a adus mobilă pentru sinistraţii dintr-o comună suceveană

Maria Băsescu,soţia preşedintelui Traian Băsescu, a ajuns, marţi după-amiază, în localitateasuceveană Şerbăuţi, unde a adus un camion cu mobilă pentru familiile sinistrateîn urma inundaţiilor din vara acestui an, urmând să participe la sfinţireauneia din cele şapte case reconstruite în comună.

Soţiapreşedintelui a adus familiilor sinistrate din Şerbăuţi paturi care trebuiemontate, iar la ora transmiterii acestei ştiri Maria Băsescu ia parte la slujbade sfinţire a uneia din cele şapte case reconstruite în comună, care fuseserădistruse în urma inundaţiilor.

În 15 iulie,Maria Băsescu a dus un transport cu ajutoare în comuna suceveană Şerbăuţi,afectată de inundaţii, soţia preşedintelui Traian Băsescu aducând materiale deconstrucţie în zona unde se reconstruiau şapte case distruse de apelerevărsate.

Maria Băsescudeclara că cele câteva TIR-uri cu materiale de construcţii au fost colectate deIoana Băsescu, dar că ea a fost cea care a venit cu acest transport pentru căare mai mult timp liber decât fiica sa.

Soţia şefuluistatului mai spunea că a ales să vină la Şerbăuţi şi să-i ajute pe oamenii alecăror case au fost afectate sau distruse de inundaţii pentru că în aceastălocalitate s-a refugiat bunica ei din Arbore în timpul războiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz