2020-02-17 23:27

Marilyn Monroe este cea mai renumită blondă din toate timpurile

 |  20:20
Marilyn Monroe este cea mai renumită blondă din toate timpurile

MarilynMonroe a fost desemnată cea mai renumită blondă din toate timpurile, potrivitrezultatelor unui sondaj, surclasându-le pe nu mai puţin cunoscutele GraceKelly, Brigitte Bardot, Madonna şi Scarlett Johansson.

Pe poziţia adoua în acest top s-a situat actriţa Grace Kelly, căsătorită cu prinţul Rainieral III-lea de Monaco, iar locul al treilea a revenit actriţei franceze BrigitteBardot.

Un purtătorde cuvânt al companiei Clairol Nice'N Easy, care a comandat acest sondajsocietăţii One Poll, a declarat: "Marilyn Monroe a fost întotdeaunacelebră pentru părul ei blond. Însă este uimitor faptul că, la aproape ojumătate de secol de la moarte, ea le-a învins pe blondele moderne, clasându-sepe primul loc. Părul ei este sinonim cu strălucirea anilor 1950 şi a trecutproba timpului, depăşind diverse stiluri de coafură şi culori care apărut de-alungul anilor".

Printre alteblonde celebre din acest top se numără Cameron Diaz, clasată pe locul alpatrulea, actriţa Scarlett Johansson, ocupanta locului al şaptelea, StevieNicks, solista grupului Fleetwood Mac, clasată pe locul al optulea, DebbieHarry, solista trupei Blondie, ocupanta locului al zecelea, cântăreaţa Madonna,clasată pe poziţia a 11-a, şi Gwen Stefani, ocupanta locului al 14-lea.

MarilynMonroe a devenit o adevărată legendă după moartea ei tragică, din 1962, cauzatăde o supradoză de medicamente. Actriţa americană a fost celebră şi pentrurelaţiile pe care le-a avut cu o serie de bărbaţi faimoşi ai acelor vremuri,inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller - care a fost, totodată, unul dintre ceitrei soţi ai ei -, dar şi pentru presupusa ei aventură cu preşedintele americanJohn F. Kennedy.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine