2020-02-25 08:54

Mazăre: Pentru orice construcţie pe litoral va fi nevoie de avizul MDRT

 |  17:56
Mazăre: Pentru orice construcţie pe litoral va fi nevoie de avizul MDRT

Primarulmunicipiului Constanţa, Radu Mazăre, susţine că pentru ridicarea oricăreiconstrucţii de pe litoralul românesc va fi nevoie de aprobare de la MinisterulDezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

"Certeste că în noua lege a turismului scrie că va trebui obţinută autorizaţie şiaprobare de la Bucureşti pentru o copertină pe care vrei să o pui în banda delitoral de la Mangalia până la Sulina, de la doamna ministru, inclusiv oraşulConstanţa. Cu alte cuvinte, madam Udrea este primăriţă peste litoralulromânesc, să ne trăiască", a spus Mazăre, luni, după şedinţa de ConsiliuLocal.

Ela criticat şi deciziile luate de guvernanţi şi i-a catalogat drept"tâmpiţi" pentru creşterea taxelor şi impozitelor, în condiţiile încare ţările învecinate reduc impozitele şi fiscalitatea.

"Aţivăzut ce au făcut ucrainienii, aţi văzut ce-au făcut bulgarii, ce fac ungurii?Toţi reduc impozitele, toţi reduc fiscalitatea, nu ştiu cum să facă să maideschidă ţara pentru mediul economic, iar tâmpiţii noştri de la Bucureşti nufac altceva decât să pună impozite şi să îngreuneze orice investiţie. Ca exemplu,madam Udrea vrea să dea ea de la Bucureşti aprobare pentru o copertină şiucrainienii pun impozit zero pentru activităţile turistice timp de 10 ani dezile. Care sunt tâmpiţi, la noi sau la ei?", a mai spus Mazăre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine