2020-02-16 20:38

Mehedinţi: Poliţist lovit de mai multe persoane în timp ce încerca să aplaneze un conflict

 |  16:08
Mehedinţi: Poliţist lovit de mai multe persoane în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Şeful Postului de Poliţie Tâmna din judeţul Mehedinţi afost lovit de mai multe persoane, vineri după-amaiză, în timp ce încerca săaplaneze un conflict izbucnit între două familii, în faţa postului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului dePoliţie al Judeţului (IPJ) Mehedinţi, Andreea Dobre, şeful Postului de Poliţiea fost lovit de mai mulţi membri a două familii din Tâmna, în timp ce încercasă aplaneze un conflict în care erau implicate cel puţin zece persoane.

"Conflictul s-a petrecut în faţa Postului de PoliţieTâmna, unde trei persoane au fost chemate vineri la audieri, după ce au fostimplicate într-un scandal în localitate, joi noaptea. La audieri, cele douăpărţi au venit cu mai multe rude şi a izbucnit un alt conflict. Membrii celordouă familii au spart geamul Postului de Poliţie şi l-au agresat pe şefulPostului de Poliţie", a explicat Andreea Dobre.

Andreea Dobre a precizat că poliţistul agresat are răniuşoare şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma conflictului patru persoane au fost reţinute. Penumele acestora şi a altor şase persoane, cu vârste între 19 şi 50 de ani, aufost întocmite dosare penale pentru ultraj, distrugere şi ultraj contra bunelormoravuri.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei patru reţinuţisunt prezentaţi Judecătoriei Strehaia cu propunerea de arestare preventivăpentru 29 de zile.

Motivul conflictului dintre cele două familii este ofemeie. Aceasta fusese căsătorită cu un bărbat care a părăsit-o şi a plecat înSpania pentru şapte ani. Întors la Tâmna, acesta ar fi vrut să se întorcă lasoţia sa cu care are trei copii, însă familia femeii îl respinge.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine