2020-02-21 18:32

Mehedinţi: Un mort şi doi răniţi grav după ce un şofer a intrat cu maşina pe trotuar

 |  13:50
Mehedinţi: Un mort şi doi răniţi grav după ce un şofer a intrat cu maşina pe trotuar

Un bărbat din Mehedinţi a murit, iar soţia sa şi o altăfemeie au fost grav rănite, după ce au fost loviţi de o maşină al cărei şoferconducea cu peste 100 de kilometri la oră şi care a intrat pe trotuar, undevictimele stăteau pe o bancă.

Accidentul s-a produs duminică seară pe DN 56 C, încomuna mehedinţeană Vrata.

Potrivit purtătorului de cuvânt al InspectoratuluiJudeţean de Poliţie, inspectorul Nicolae Lohon, şoferul, în vârstă de 45 deani, conducea cu viteză de peste 100 de kilometri la oră, în localitate, iardupă ce a pierdut controlul volanului a ajuns cu maşina pe trotuar şi a lovittrei persoane care stăteau pe o bancă, în faţa locuinţei.

"Şoferul a pierdut controlul asupra sensului de mersşi a pătruns cu maşina pe partea stângă a sensului de mers, acroşând o femeiede 29 de ani, după care, continuându-şi deplasarea pe trotuar, a lovit unbărbat în vârstă de 83 de ani şi pe soţia acestuia de 78 de ani, care stăteaupe o bancă", a spus Lohon.

Potrivit acestuia, în urma accidentului bărbatul adecedat pe loc, iar cele două femei au fost rănite grav, fiind transportate laSpitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă şivătămare corporală din culpă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine