2019-10-15 00:23

Mesaje postate pe site-urile islamiste: În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar

 |  13:26
Mesaje postate pe site-urile islamiste: În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar

Site-urileislamiste au găzduit, joi, anunţul că ediţia 2022 a Cupei Mondiale de fotal vafi oragnizată de Qatar, iar vizitatorii forumurilor paginilor web au prezis căaceastă ţară nu va exista la data desfăşurării competiţiei, ea urmând a faceparte dintr-un mare stat islamic.

"Imbecilice sunteţi, ştiţi că Al-Qaida este pe punctul de a institui Sharia (n.r. -legea islamică) a lui Allah Atotputernicul? Şi, cine ştie, Allah poate va daAl-Qaida suficientă putere pentru a controla lucrurile într-un an, doi, cincicel mult. În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar, nici o provincie numităKuwait şi nici Arabia Saudită. În locul acestora, va exista un emirat numitStatul Islamic", a notat un utilizator al formului site-uluiShumukh-al-Islam, sub numele de Hafeed al-Hussein, a anunţat centrul americande supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

"Cupermisiunea lui Allah, în 2022, Qatarul nu va mai exista. În locul său va fistatul islamic Qatar, sub autoritatea Califatului islamic, fondat de şeiculOsama bin Laden în 2017", a scris un alt utilizator, Jubeibib al-Irhabi.

Qatarva organiza ediţia din 2022 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal,potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai ComitetuluiExecutiv al FIFA. Celelalte candidate pentru găzduirea turneului final al CMdin 2022 au fost SUA, Australia, Japonia şi Coreea de Sud.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638951-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray