2019-08-17 14:02

Metrorex vrea să elaboreze studii pentru magistrala Rahova-Colentina; lucrările ar dura 7-8 ani

 |  15:14
Metrorex vrea să elaboreze studii pentru magistrala Rahova-Colentina; lucrările ar dura 7-8 ani

Metrorexvrea să organizeze o licitaţie pentru elaborarea studiilor de prefezabilitateşi fezabilitate pentru Magistrala VII de metrou Rahova-Colentina, lucrărileurmând să se desfăşoare pe o perioadă de circa 7-8 ani, a anunţat, miercuri,operatorul de metrou.

"Metrorexîşi propune organizarea unei proceduri de atribuire care să asigure angajareaunui prestator de servicii de proiectare calificat în servicii de arhitecturăşi de inginerie specializată în domeniul transportului public urban subteran demetrou. Obiectivul contractului este de a furniza beneficiarului soluţia optimăpentru realizarea noii linii de metrou, din punct de vedere tehnico-economic şicu asigurarea încadrării în timp şi în buget", se arată într-un comunicatal companiei.

Sursa citatănu precizează valoarea studiilor şi nici data de organizare a procedurii deachiziţie.

Magistralava fi realizată pe traseul Alexandriei-Piaţa Unirii-Voluntari şi va asiguralegătura pe direcţia sud vest-nord est, între zona centrală şi cartiereleRahova şi Colentina, se arată într-un anunţ al Metrorex.

Lungimealiniei este de circa 21 km, iar numărul probabil al staţiilor 31. Metrorexestimează că documentaţia şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei vorfi elaboraţi în 12 luni.

Anul trecut,operatorul a lansat un anunţ de intenţie pe site-ul de achiziţii publice,pentru elaborarea acestor studii, la o valoare estimativă a contractului de55,42 milioane de lei, fără TVA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray