2019-10-16 20:01

Metrourile circulă de Crăciun la intervale de aproximativ zece minute

 |  16:23
Metrourile circulă de Crăciun la intervale de aproximativ zece minute

Metrourilecirculă în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale de aproximativ zeceminute, garniturile de tren putând fi suplimentate dacă numărul călătorilor vafi foarte mare, a anunţat Metrorex.

Astfel,trenurile vor circula în 25 şi 26 decembrie după programul din zilele desărbătoare.

Pemagistralele 1 Pantelimon - Dristor şi 3 Preciziei - Anghel Saligny, trenurilevor circula la interval de 10-12 minute, iar pe magistrala 2 Berceni - Piperagarniturile de metrou vor ajunge în staţii la interval de 8-9 minute. Deasemenea, trenurile vor circula pe magistrala 4 Gara de Nord - 1 Mai la uninterval de 7-9 minute.

DeRevelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 20 de minute,iar în zilele de 1 şi 2 ianuarie vor avea programul din zilele de sărbătoare.

Înfuncţie de numărul călătorilor, Metrorex va introduce în circulaţie trenurisuplimentare, pentru reducerea intervalului de succesiune dintre garniturile demetrou.

Şitramvaiele, troleibuzele şi autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucureştivor circula în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale mai mari, conformprogramului de weekend.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray