2020-02-19 18:41

Michael Douglas are cancer la gât

 |  10:03
Michael Douglas are cancer la gât

Michael Douglas, în vârstă de 65 deani, a fost diagnosticat cu cancer la gât, celebrul actor american urmând săfacă radioterapie şi chimioterapie timp de opt săptămâni.

Medicii se aşteaptă ca MichaelDouglas să se vindece complet în circa două luni,a declarat purtătorul de cuvânt al actorului pentru revista Niciun alt detaliu privind boalaactorului nu a fost făcut public.

"Sunt foarte optimist", a declarat Douglaspentru revista People.

Anul acesta nu a fost unul foarte bun pentru celebrul actor,fiul său, Cameron Douglas, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentruposesie de heroină şi trafic de cocaină şi mari cantităţi de metamfetamină.

De-a lungul unei cariere de pestepatru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbordeasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iarcelălalt pentru rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko din filmul"Wall Street", regizat de Oliver Stone. De altfel, actorul americanşi-a reluat acest rol într-un nou film, intitulat "Wall Street: Banii suntfăcuţi să circule/ Wall Street: Money Never Sleeps", care a avut premierainternaţională în mai, la Festivalul de la Cannes.

Michael Douglas a apărut înnumeroase lungmetraje, precum "Idilă pentruo piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsata fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat încele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din SanFrancisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Douglas a primit, totodată, premiul pentru întreaga carierădin partea Institutului de Film American, în 2009, dar şi un premiu Cesaronorific, în 1998, şi un Glob de Aur pentru întreaga activitate, în 2004.

De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager alPăcii din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite, în anul 1998.

Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas şi al DianeiDill şi este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine