2020-08-07 22:16

Miercuri se judecă cererea lui Cristian Cioacă de eliberare din arest

 |  09:38
Miercuri se judecă cererea lui Cristian Cioacă de eliberare din arest

Tribunalul Bucureşti discută miercuri cererea de revocare a măsurii arestării preventive, a lui Cristian Cioacă în dosarul în care este acuzat că şi-a omorât soţia, avocata Elodia Ghinescu. Pe de altă parte, judecătoria Piteşti a decis, marţi, ca fiul minor al lui Cristian Cioacă şi al Elodiei Ghinescu, Patrick, să fie încredinţat provizoriu surorii tatălui, pe durata arestării preventive a fostului poliţist.

Cristian Cioacă a fost arestat pe 5 decembrie pentru 29 de zile, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, după ce procurorii Parchetului General au adus noi probe care îl incriminează.

Procurorii au găsit urme de sânge aparţinând Elodiei Ghinescu pe tocul pistolului lui Cioacă, pe o mochetă din portbagajul maşinii poliţistului şi în mai multe locuri din apartamentul lor, iar una din aceste pete are dimensiunea de 50 cm.

Potrivit acestora în noaptea de 29/30 august 2007 Cioacă a ajuns la domiciliu în jurul orei 03.00, după ce îi făcuse o vizita unei femei, iar la scurt timp, “în cadrul unui conflict grefat pe starea de tensiune dintre cei doi soţi, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-10-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz