2019-10-16 05:12

Militarii români şi americani de la o bază din Afganistan trăiesc în condiţii dificile

 |  09:37

Cei peste 400 de militari români şi americani mobilizaţi la o bază deoperaţiuni din provincia afgană Zabul trăiesc în condiţii care le pun laîncercare creativitatea şi rezistenţa, ei confruntându-se cu probleme legate deresursele limitate, relatează Washington Examiner.

Deşi bazade operaţiuni Bullard a fost creată pentru 200 de militari, ea primeşte înprezent peste 400, dintre care zece femei militar.

Cabinele de duş sunt în număr de doar cinci şi funcţionează în principaldoar cu apă rece. Ele sunt mixte, cu un timp limitat pentru femei, darmilitarii români nu par să respecte întotdeauna această regulă, potrivitpublicaţiei. O cabină de duş improvizată pentru femei a funcţionat doar cu intermitenţe.De asemenea, intimitatea la cele cinci toalete din faţa cabinelor de duş estelimitată.

Înpofida acestor probleme, toţi militarii încearcă să fie inventivi şi glumeleabundă în interiorul bazei. La un moment dat, când toate toaletele nu au maiputut fi folosite, un militar american, sergentul Herbert Barber, şi-a folositcreativitatea şi, într-o oră, a improvizat el însuşi o toaletă.

"Trebuiesă ne ocupăm singuri de probleme şi reuşim până la urmă să ne descurcăm destulde bine. Cei mai mulţi nu îşi dau seama cât de importante pot fi în viaţălucrurile mărunte", a afirmat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray