2020-02-18 00:49

Ministrul german de Finanţe a fost spitalizat

 |  17:10

Ministrulgerman de Finanţe, Wolfgang Schäuble, a fost internat în spital, marţi, unde varămâne timp de aproximativ patru săptămâni din cauza unor leziuni cutanateinfectate, a anunţat ministerul.

Schäuble, careeste imobilizat într-un scaun cu rotile după ce a fost agresat de un bărbat cuprobleme psihice în 1990, a fost spitalizat de mai multe ori în acest an.

"Infecţiilenecesită tratament", potrivit unui comunicat al ministerului."Experienţa acestei primăveri arată că el îşi poate exercita funcţia dinspital".

Marţidimineaţa, Schäuble a participat la o conferinţă de presă privind adoptarea decătre Guvernul german a liniilor generale ale politicii energetice pentru aniiurmători. Luni, el a participat la Bruxelles la întâlnirea cu miniştrii deFinanţe din UE.

În perioadamartie-aprilie, Schäuble a fost nevoit să petreacă mai multe săptămâni într-oclinică în urma unei operaţii suferite la începutul anului, legată dedificultăţi de cicatrizare.

La începutullui mai, la Bruxelles, unde se afla pentru a participa la un summit european alminiştrilor de Finanţe cu privire la înfiinţarea unui Fond de susţinere deurgenţă a ţărilor din zona euro, el a fost spitalizat după o alergiemedicamentoasă, potrivit unei explicaţii oficiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine