2020-04-06 21:17

Mircea Badea: Există mari şanse ca emisiunea “În gura presei” să-şi încheie cariera

 |  13:02
Mircea Badea: Există mari şanse ca emisiunea “În gura presei” să-şi încheie cariera

MirceaBadea a anunţat în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei",difuzată pe Antena 3, că "există mari şanse ca această emisiune să-şiîncheie cariera cu venerabila vârstă de şase ani", pe care o împlineşte înluna septembrie.

MirceaBadea a spus că, în luna septembrie, emisiunea pe care o realizează la Antena3, "În gura presei", împlineşte şase ani. Totodată, Badea a afirmatcă simte ca fiind suficienţi aceşti ani de emisiune.

"Înseptembrie, dar nu mai ştiu exact pe ce dată am început, emisiunea face şaseani. Şase ani de când se întâmplă cu măsuţa, cu emisiunea în direct. Mă întreba- o să apară în revista Viva un fel de interviu - mă întreba «Cât timp mai amde gând să faci emisiunea?». Habar n-am! Numai că, mă gândesc că şase ani suntmulţi ani. Şase ani de emisiune de asta zilnică, de la măsuţă de aici, e multde tot (...) Şase ani sunt foarte mulţi ani şi m-am şi transformat foarte multîn timpul ăsta (...) şi, cumva, cred că şase ani zic că sunt suficienţi. Eu îiresimt ca fiind suficienţi (...) Nu depinde numai de mine, dar există marişanse ca această emisiune, totuşi, să-şi încheie cariera cu venerabila vârstăde şase ani. Probabil, dacă am fi fost într-o altă ţară, într-o altă lume,într-o altă civilizaţie, cred că ar fi însemnat ceva, poate chiar o performanţăgenul ăsta de emisiune zilnică, o oră pe zi, să fie atât de longevivă", aspus Mircea Badea.

Emisiunea"În gura presei", realizată de Mircea Badea, este difuzată deduminică până joi, în direct, de la ora 23.05, pe postul Antena 3. Badea şi-areluat emisiunea în data de 15 august, după două săptămâni de vacanţă.

PostulAntena 3 face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu.

IntactMedia Group deţine şi televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena Internaţional,Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiileJurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul,Felicia, Top Gear şi Confidenţial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine