2020-02-24 08:31

Mircea Băsescu a dat declaraţie la Poliţie privind acuzaţia de agresiune în trafic

 |  09:03

Mircea Băsescu a mers miercuri să dea declaraţii în dosarul deschis depoliţia Constanţa după ce o şoferiţă l-a acuzat că ar fi lovit-o în trafic,transmite Realitatea.net.

MirceaBăsescu, fratele preşedintelui României, a dat declaratie la Poliţie în dosaruldeschis de oamenii legii după ce Nicoleta Moraru, angajată a ConsiliuluiJudeţean Constanţa, l-a reclamat ca a lovit-o.

MirceaBasescu a declarat pentru cămomentan nu o acţionează în instanţă pe Nicoleta Moraru pentru calomnie.

Laînceputul lunii septembrie, o femeie a depus plângere penală la o secţie depoliţie din Constanţa împotriva unui fratelui preşedintelui Traian Băsescu.Şoferiţa l-a acuzat pe Mircea Băsescu că ar fi blocat-o în trafic şi ar filovit-o. Fratele preşedintelui a negat incidentul.

“În fapt, în dimineaţa zilei de 3 Septembrie 2010 mădeplasam cu maşina dinspre intersecţia B-dul 1 Mai cu str. Burada, către B-dulFerdinand, intenţionând să virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, amsemnalizat dar, maşina aflată pe banda întâi, în spatele mşsinii mele, unWolksvagen rosu, a claxonat şi a accelerat nepermiţându-mi să intru în spaţiulsuficient de mare din faţa sa. Am frânat şi am intrat în spatele ei. Dupăvirajul la dreapta pe b-dul Ferdinand, am trecut pe banda a doua încercând sădepăşesc Wolksvagenul, dar şoferul care îl conducea nu vroia să treacă pe primabandă. Am trecut eu şi am depăşit prin stânga. În acest timp vorbeam latelefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care mă aştepta în refugiul dinfaţa magazinului Dioda. Am observat abia atunci că Wolksvagenul rosu era condusde o doamnă iar în dreapta se afla o altă doamnă care îmi făcea semne obscenecu cu degetul mare ridicat în sus. Am depăşit Wolksvagenul şi am trecut pebanda a doua frânând, pentru a le convinge să treacă pe banda întâi. Nu amoprit complet maşina şi nu am coborât din ea. După aceea am văzut că şoferulWolksvagenului nu dorea să treacă pe banda întâi, am mai mers circa o sută demetri şi am intrat în refugiul din faţa magazinului Dioda de unde trebuia săîmbarc un prieten care mă aştepta acolo”, declara într-un comunicatde presă, după incident, Mircea Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine