2020-02-25 21:35

Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie; ea e prietenă cu Nicuşor Constantinescu

 |  12:49
Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie; ea e prietenă cu Nicuşor Constantinescu

Mircea Băsescuconfirmă implicarea sa într-un incident în trafic la Constanţa, însă neagă că ar fi coborât dinmaşină şi ar fi lovit-o pe femeia care îl acuză de agresiune, despre careafirmă că ar fi prietenă cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa,Nicuşor Constantinescu.

Într-uncomunicat de presă transmis, marţi, Mircea Băsescu spune că s-a săturat să fieacuzat continuu de către "tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedeascănimic" şi care încearcă astfel să îi facă rău preşedintelui TraianBăsescu.

"Vă aduc lacunoştinţă faptul că m-am săturat ca, numai pentru că fratele meu a fost alespreşedintele ţării noastre, să fiu acuzat continuu de către tot felul deneaveniţi care nu pot să dovedească nimic, de tot ceea ce le trece prin cap, înprincipal pentru a încerca să îi facă rău preşedintelui", scrie MirceaBăsescu.

Elaminteşte că a fost acuzat de către Mugur Ciuvică, "un felcer fărăpractică la bază, cum îl numea ziarul «Curentul», fost consilier alpreşedintelui Constantinescu în perioada afacerii Ţigareta şi băgat până pestecap în afacerea «Armaghedon»", de faptul că a luat credite de la bănci şinu le-a rambursat sau de faptul că a făcut afaceri cu statul, luând pământulAcademiei Agricole pentru a construi vile. El susţine că aceste lucruri suntneadevărate şi că nu a făcut niciodată afaceri cu statul.

Fratelepreşedintelui vorbeşte, totodată, şi despre acuzaţiile potrivit cărora ar fiimportat armament sau muniţie în România, pe care le-ar fi reexportat către ogrupare teroristă din Angola.El spune că şi aceste acuzaţii au fost nefondate şi că nu a avut "nici ceamai mică legătură cu acel import", care, din câte ştie, a fost "perfectlegal".

În continuare, MirceaBăsescu apreciază că este "prea mult" că s-a ajuns să fie acuzat că abătut o femeie pe stradă, "în mijlocul oraşului Constanţa".

"Înfapt, în dimineaţa zilei de 3 septembrie mă deplasam cu maşina dinspreintersecţia bulevardul 1 Mai cu strada Burada, către bulevardul Ferdinand,intenţionând să virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, am semnalizat, darmaşina aflată pe banda întâi, în spatele maşinii mele, un Volkswagen roşu, aclaxonat şi a accelerat nepermiţându-mi să intru în spaţiul suficient de maredin faţa sa. Am frânat şi am intrat în spatele ei. După virajul la dreapta pebulevardul Ferdinand, am trecut pe banda a doua încercând să depăşescVolkswagenul, dar şoferul care îl conducea nu voia să treacă pe prima bandă. Amtrecut eu şi am depăşit prin stânga. În acest timp vorbeam la telefon, prinsistemul hands free, cu prietenul care mă aştepta în refugiul din faţamagazinului Dioda. Am ovservat abia atunci că Volkswagenul roşu era condus de odoamnă, iar in dreapta se afla o altă doamnă care îmi făcea semne obscene cudegetul mare ridicat în sus. Am depăşit Volkswagenul şi am trecut pe banda adoua frânând, pentru a le convinge să treacă pe banda întâi", afirmăMircea Băsescu.

El mai spune că nu aoprit complet maşina şi că nu a coborât din ea.

"După aceea amvăzut că şoferul Volkswagenului nu dorea să treacă pe banda întâi, am mai merscirca o sută de metri şi am intrat în refugiul din faţa magazinului Dioda deunde trebuia să îmbarc un prieten care mă aştepta acolo. Dacă doamnele au fostatât de deranjate de gestul meu, înţeleg că sunt prietenele domnului NicuşorConstantantinescu (preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa -n.r.), (saudacă sunt angajate la Consiliul Judeţean Constanţa de ce nu erau la program laora 08.30?), le rog totuşi să mă scuze, dar ar fi bine să înveţe regulilebunului simţ măcar când merg cu maşina. Acesta este firul evenimentelor dintrafic, aşa cum s-au petrecut şi dacă altcineva are o altă versiune, probe saumartori, nu are decât să le producă", arată Mircea Băsescu în finalulcomunicatului de presă.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o femeie a depus, vineri, oplângere la Secţia 3 de Poliţie din Constanţa,reclamând că de şoferul unui autoturismMercedes S 500.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine