2020-08-05 02:45

Miting aviatic pe aerodromul Craiova la împlinirea a 60 de ani de aviaţie cu reacţie

 |  14:47
Miting aviatic pe aerodromul Craiova la împlinirea a 60 de ani de aviaţie cu reacţie

Filiala Craiova a Asociaţiei Române pentru Istoria şi Propaganda Aeronauticii (ARPIA), sărbătoreşte, sâmbătă, 27 octombrie, împlinirea a 60 de ani de aviaţie cu reacţie pe aerodromul Craiova, prilej cu care este organizat un miting aviatic de amploare.

După prezentarea copiei la scară reală a avionului Coandă 1910 va începe spectacolul aeronautic (ora 10,30) cu participarea Forţelor Aeriene Române şi a Aeroclubului României. Pe durata a aproximativ patru ore, programul spectacolului aerian cuprinde un exerciţiu CSAR (căutare şi salvare prin luptă) MIG 21 - Forţele Aeriene Române, evoluţie Şoimii României - Aeroclubul României (formaţie de 4 avioane), evoluţie formaţie Zlin 142, evoluţie formaţie Ikarus C42, evoluţie planor, lansări paraşutişti, evoluţie balon cu aer cald.

Accesul la spectacolul aviatic este liber, iar Primăria Craiova pune la dispoziţia locuitorilor gratuit autobuze pentru transport pe toată durata mitingului. Spectacolul aerian va fi urmat de un simpozion aniversar sub titulatura Oltenia aeronautică - 60 de ani de la înfiinţarea primelor unităţi înzestrate cu avioane de luptă reactive pe aerodromul Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639579-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz