2020-04-08 13:05

Năstase la TSD: Traiane nici nu ştii cât de mic începi să fii!

 |  18:38

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase,a reluat, sâmbătă, la congresul TSD, un mesaj către Traian Băsescu pe care l-afolosit în urmă cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui MirceaGeoană la alegerile prezidenţiale.

Năstase i-a transmis preşedintelui Traian Băsescuurmătorul mesaj: "Traiane, nici nuştii cât de mic începi să fii".

Mesajul este replică la afirmaţia făcută de Traian Băsescu în 2004, cândşi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale împotriva lui AdrianNăstase."Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii", spunea,atunci, candidatul Alianţei PNL-PD.

Năstase a mai spus, la congresul TSD, că Traian Băsescu a făcut "câteva greşeli".

"Am să enumăr acum doar două din ele: primul mandat şi al doileamandat", a adăugat el. Năstase a mai afirmat că, pentru Băsescu, modelulde politician ar fi "o îmbinare între Hoară şi Bercea Mondialul".

"Traian Băsescu nu o să cadădin cauza conspiraţiei mogulilor, o să cadă din cauza furiei românilor pe carei-a batjocorit. Când tai pensii, tai salarii, când dai palmealegătorilor tăi, când minţi tot timpul, când te cerţi pe stradă, când îţisacrifici colegii şi prietenii pentru interesul tău personal, când nici echipata nu mai are încredere în tine, la ce te mai poţi aştepta?", a mai spusNăstase.

El a mai apreciat că PSD ar fi cel mai bine pregătit să propună soluţii deguvernare, pentru că social-democraţii "au cele mai multe bloguri şi celemai multe conturi de facebook".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine