2019-10-16 05:18

Nati Meir a încercat să se sinucidă în penitenciar

 |  16:35

Fostuldeputat Nati Meir, încarcerat în penitenciarul Galaţi pentru trafic deinfluenţă, a încercat, la sfârşitul săptămânii trecute, să se spânzure întoaleta celulei sale, folosind baierele unei sacoşe, însă bara de care s-aagăţat s-a rupt iar deţinutul este "în afara oricărui pericol".

Oficiali dinAdministraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) au declarat, luni după-amiază,pentru MEDIAFAX, că incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

"Sâmbătădimineaţă, la ora 4.30, a încercat să se spânzure în grupul sanitar al camereiîn care este deţinut. A folosit baierele unei sacoşe, însă bara de care s-aagăţat s-a rupt. Au intervenit imediat colegii de cameră, apoi personalulmedical al închisorii", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvântal ANP, Johanna Popescu.

Aceasta aprecizat că Meir nu a păţit nimic, neavând vreo leziune sau vreo traumă care sănecesite spitalizarea.

"Varămâne în acelaşi penitenciar, în acelaşi regim de detenţie, unde va beneficiade consiliere psihologică şi de asistenţa personalului specializat", a maispus Popescu.

Aceasta adeclarat că motivul invocat de Nati Meir pentru tentativa de suicid îl reprezintă"nemulţumirile judiciare".

Surse dinANP au declarat, pentru MEDIAFAX, că Nati Meir - fost deputat PRM şi fostaspirant la funcţia de şef al statului, fără însă a se înscrie oficial înalegeri - nu este la primul incident în detenţie.

"Aufost cazuri în care am fost nevoiţi să chemăm ambulanţa, pentru că spunea că sesimte rău, însă medicii sosiţi la penitenciar l-au văzut, l-au consultat şi auajuns la concluzia că simulează", au relatat sursele citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray