2020-06-04 07:58

Nouă persoane ridicate de poliţişti într-un dosar de furturi auto şi obiecte de lux

 |  11:42
Nouă persoane ridicate de poliţişti într-un dosar de furturi auto şi obiecte de lux

Nouă persoane au fost ridicate, marţi dimineaţa, pentru audieri într-undosar de furturi auto şi obiecte de lux, poliţiştii făcând totodată percheziţiiîn mai multe locaţii din Bucureşti şi şase judeţe din ţară.

Purtorul de cuvânt al PoliţieiCapitalei, comisar Christian Ciocan, a declarat că se derulează 21 depercheziţii în acest caz urmând ca după audieri să se stabilească calitateaprocesuală a celor ridicaţi în urma descinderilor.

Oficialul a precizat că percheziţiile au loc în judeţele Vâlcea,Vrancea, Călăraşi, Constanţa, Bacău, Argeş şi în Capitală.

El a adăugat că cele nouă persoane suspecte au fost duse la sediulServiciului Furturi Auto din Capitală. Acestea ar fi membre ale unor reţelecare ar fi furat cel puţin nouă maşini de lux marca BMW.

Ancheta este coordonată de procurori ai Parchetului TribunaluluiBucureşti.

Comisarul Ciocan a mai spus că anchetatorii urmează să stabilească dacăreţelele de hoţi vizate de percheziţiile de marţi au ramificaţii şi în afaraţării.

Ciocan a precizat că acţiunea vine la scurt timp după întâlnirea anualăa şefilor de poliţie din capitale europene de la Bucureşti, la care auparticipat şapte oficiali din UE. La această conferinţă, una din temeleabordate a fost combaterea furturilor internaţionale de autoturisme de lux


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine