2020-05-31 19:54

Noul şef al IPJ Neamţ: După ce văd raportul Corpului de control al MAI decid dacă trebuie noi anchete

 |  10:16
Noul şef al IPJ Neamţ: După ce văd raportul Corpului de control al MAI decid dacă trebuie noi anchete

Noulşef al IPJ Neamţ, comisar-şef Dorel Manole, care va fi instalat, miercuri, înfuncţie, a declarat că după ce va intra în posesia raportului Corpului de controlal ministrului de Interne va analiza activitatea tuturor sectoarelor şi vadecide dacă în unele dintre ele se impun noi verificări.

Noul şef al IPJ Neamţ: După ce vădraportul Corpului de control al

"Nu am intrat în posesia raportului Corpului de control alministrului Administraţiei şi Internelor. După ce intru în posesia acestuia voianaliza activitatea toturor sectoarelor şi voi decide dacă în unele dintre elese impune un alt control. Dacă nu facem un control pertinent nu putem să ştimcare sunt problemele. Nu mă duc acolo să mă aşez pe un scaun şi să completezhârtii, ci mă duc să fac treabă", a declarat, miercuri, noul şef alInspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, comisar-şef Dorel Manole.

Comisarul-şef Dorel Manole, care îl înlocuieşte pe Aurelian Vasea Şoric,va fi inslatat, miercuri, în funcţie, în prezenţa noului şef al PoliţieiRomâne, Liviu Popa, care îl înlocuieşte pe Petre Tobă.

Noul şef al IPJ Neamţ, comisar-şef Dorel Manole, declara, marţi, că areca prim scop normalizarea situaţiei operative din judeţul Neamţ, fiind convinscă adevărata faţă a poliţiştilor din acest judeţ nu este cea reflectată înultimele zile.

Dorel Manole a absolvit în 1990 Şcoala de Ofiţeri Activi, iar între 1990şi 1996 a activat în cadrul Jandarmeriei. Din 1996 până în 2009 a activat încadrul DGIPI, iar din 2009 este şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Bacău.

Săptămâna trecută, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică,chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, a propus ministrului de Interne,Traian Igaş, schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei Neamţ, comisar-şefAurelian Vasea Şoric, pentru management defectuos, în urma asasinatului din 14noiembrie.

Cererea de destituire lui Şoric a venit ca urmare a faptului că presalocală a relatat că inspectorul şef Şoric ar avea o relaţie de amiciţie cufraţii Mararu.

Verificările Corpului de control al ministrului Administraţiei şiInternelor au început la Piatra Neamţ după ce şeful Poliţiei Judeţene,comisarul şef Aurelian Vasea Şoric, a fost acuzat că ar "pactiza" culumea interlopă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine