2019-10-14 23:35

O bandă din care fac parte şi români jefuia turişti la Roma oferindu-le vin cu droguri - presă

 |  18:35
O bandă din care fac parte şi români jefuia turişti la Roma oferindu-le vin cu droguri - presă

Obandă din care fac parte şi doi români, care a jefuit cel puţin 50 de turiştila Roma, oferindu-le vin cu droguri într-un bar pentru homosexuali, a fostanihilată de poliţişti, după moartea unui american, relatează The Guardian, înediţia electronică.

Poliţiasuspectează că americanul Kelly Cullen, în vârstă de 56 de ani, care a fostgăsit mort la 14 noiembrie în parcul Colle Oppio, din apropiere de Coloseum, a fostuna dintre victimele bandei, care a vizat timp de mai multe luni străinii pe ostradă din zona barului Coming Out.

"Primeleteste au arătat că americanul - care a fost găsit jefuit şi parţial îmbrăcat -a murit în urma unui atac de cord, dar suspectăm că analizele sângelui vorarăta că a avut o reacţie fatală la drogul pe care i l-a dat banda", adeclarat Tiziana Lorenzo, un oficial din cadrul poliţiei.

Banda,din care fac parte doi români şi un egiptean, a început să ofere vin cubenzodiazepină turiştilor în această vară, când a crescut valul de atacurihomofobe asupra clienţilor barului Coming Out. Aproximativ 25 de americani aufost jefuiţi, precum şi britanici, spanioli, elveţieni şi germani.

Întimp ce victimele începeau să-şi piardă cunoştinţa, banda le invita în parc şile fura bunurile de valoare. "Erau aleşi în special străini pentru că eramai probabil ca aceştia să aibă mai mulţi bani şi să părăsească oraşul fără săraporteze furtul", a afirmat Lorenzo.

Înurma unei informaţii de la personalul barului, poliţişti sub acoperire auurmărit banda "la lucru" pe 16 noiembrie. După un control deidentitate, departe de bar, poliţiştii le-au confiscat sticla cu vin, iar înurma testelor s-a dovedit că aceasta conţinea drogul respectiv.

Membrii"bandei nu au suspectat nimic, iar două nopţi mai târziu, au mers din noula bar şi i-am arestat în timp ce însoţeau un bărbat elveţian drogat îndirecţia parcului", a conchis Lorenzo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray