2020-03-30 16:52

O fată de 13 ani din Iaşi a sărit de la etajul 5 în încercarea de a se sinucide

 |  12:27
O fată de 13 ani din Iaşi a sărit de la etajul 5 în încercarea de a se sinucide

O adolescentă în vârstă de 13 ani din Iaşi se aflăinternată în stare gravă la spital, după ce luni s-a aruncat de la etajul cincial blocului în care locuieşte împreună cu părinţii, încercând să se sinucidă. Adolescentaa fost transportată la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" dinmunicipiu.

Potrivit medicilor, ea a suferit o fractură de coloană,contuzie renală, hepatică şi de plămân, urmând a fi supusă unei intervenţiichirurgicale. "Este conştientă, medicii au putut comunica cu ea şi se aflăinternată în secţia ATI. Starea fetiţei este gravă, iar prognosticul esterezervat", a declarat medicul Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt alSpitalului de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi.

Ea a adăugat că fata a fost întrebată de ce s-a aruncatde la etaj, însă nu a precizat motivele care au determinat-o să recurgă laacest gest. "A spus doar că s-aaruncat, fără să ne precizeze şi motivele", a adăugat medicul.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.Conducerea Direcţiei pentru Direcţia Copilului Iaşi a anunţat că, în funcţie deconcluziile poliţiştilor, ar putea începe propria investigaţie legată de modulîn care fetiţa este îngrijită de către familie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine