2020-04-08 09:59

O femeia din Serbia a fost prinsă în Timiş cu ţigări de contrabandă de 85.000 de lei

 |  16:42
O femeia din Serbia a fost prinsă în Timiş cu ţigări de contrabandă de 85.000 de lei

O femeie din Serbia este cercetată pentru contrabandă,după ce a fost prinsă de poliţiştii din Timiş, în noaptea de sâmbătă spreduminică, cu peste 10.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de85.000 de lei, marfa fiind confiscată.

Poliţiştii au descoperit, în noaptea de sâmbătă spreduminică, pe o stradă din localitatea Jimbolia, aflată în apropierea graniţeicu Serbia, o maşină în care se aflau 10.548 de pachete de ţigări netimbrate,mărcile Monte Carlo, Marble şi Fast, în valoare de aproximativ 85.000 de lei,se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie JudeţeanTimiş.

Maşina era condusă de K. Slobodanka, în vârstă de 39 deani, din Serbia, aceasta fiind dusă la sediul Poliţiei din Jimbolia, unde i s-aîntocmit dosar penal pentru contrabandă. Poliţiştii timişeni au confiscatţigările de contrabandă şi continuă cercetările în acest caz.

La acţiunea pentru depistarea contrabandei cu ţigări auparticipat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş,împreună cu ofiţeri ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine