2020-04-06 16:19

O femeie şi-a ucis soţul cu lovituri de ciocan în timp ce acesta dormea

 |  17:58
O femeie şi-a ucis soţul cu lovituri de ciocan în timp ce acesta dormea

O femeie dintr-o comună ieşeană, care pretindea că esteFecioara Maria, a fost reţinută, joi, după ce şi-a ucis soţul cu mai multelovituri de ciocan, în timp ce acesta dormea, aceasta, care avea afecţiunipsihice, fiind internată la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Maria Petrea, în vârstă de 44 de ani, din comuna ieşeanăPrisăcani, şi-a ucis soţul în noaptea de miercuri spre joi, aplicându-i maimulte lovituri de ciocan în cap, în timp ce acesta dormea.

Potrivit anchetatorilor, femeia a mers ulterior în cameraunde stăteau cei trei copii, i-a trezit şi le-a spus că l-a omorât pe tatăllor.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângăTribunalul Iaşi, Carmina Pascal, a declarat că femeia a fost reţinută în cursulzilei de joi, fiind totodată internată la Spitalul de Psihiatrie Socola dinIaşi, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii crimei. "Persoanaîn cauză era cunoscută cu afecţiuni psihice pe fond mistic", a afirmatCarmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă TribunalulIaşi.

La rândul său, primarul localităţii Prisăcani, ConstantinChirilă, a declarat că femeia este cunoscută ca având probleme de naturăpsihică, ea spunându-le în repetate rânduri sătenilor că este Fecioara Maria. "Easpunea că este Fecioara Maria sau că s-a întâlnit cu Traian Băsescu sau cuŞtefan cel Mare. Avea anumite perioade, nu era tot timpul aşa. Ieri (miercuri -n.r.) a fost pe la Primărie şi a făcut scandal că a trimis-o Dumnezeu să ia unpachet. Am discutat în birou şi i-am spus să revină astăzi (joi - n.r.) săvedem ce putem face", a afirmat Constantin Chirilă, primarul dinPrisăcani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine