2020-02-23 04:33

O femeie susţine că a fost agresată în trafic de Mircea Băsescu, acesta neagă că a lovit-o

 |  11:07
O femeie susţine că a fost agresată în trafic de Mircea Băsescu, acesta neagă că a lovit-o

O femeie din Constanţaa depus o plângere la Poliţie în care susţine că a fost agresată în trafic,ulterior ea afirmând că şoferul care ar fi lovit-o este Mircea Băsescu, însăacesta neagă că a lovit-o pe femeie.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o femeie a depus,vineri, o plângere la Secţia 3 de Poliţie din Constanţa, reclamând că a fost agresată în trafic de şoferul unuiautoturism Mercedes S 500.

Femeia, Nicoleta Moraru, susţine că după ce a depus plângerea la Poliţie,în care a menţionat doar numărul de înmatriculare şi modelul maşinii, şi-a dat seama că şoferul care a agresat-oeste fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

"Eram în trafic, în zona gării din Constanţa, încadrată pe banda întâipentru a face dreapta şi de pe banda doi am observat un Mercedes de culoareînchisă care încerca să treacă. Am claxonat şi am mers mai departe. Făcânddreapta, pe bulevard, am observat că respectiva maşină mergea pe banda întâi. Atrecut pe lângă mine înjurând, cu un vocabular destul de colorat, domnul de lavolan, şi s-a postat în faţa maşinii mele, oprind în mijlocul străzii, blocândcele două benzi. M-am speriat, am frânat, am rămas cu geamul deschis la maşină,iar domnul respectiv a coborât din autoturismul pe care îl conducea, a băgatmâna pe geam şi, înjurându-mă în continuare, a tras un dos de palmă. Eu amînchis fereastra, iar el a început să tragă de portieră", a declarat, laun post de televiziune, Nicoleta Moraru.

Aceasta mai susţine că a insistatsă ştie cine este posesorul maşinii, aflând că autoturismul îi aparţine luiMircea Băsescu.

"În declaraţie am scris modelul maşinii şi numărul de înmatriculare pecare l-am reţinut. Iniţial, nu l-am recunoscut. Am insistat să aflu cine esteposesorul acelui autoturism şi am aflat cu stupoare că este domnul MirceaBăsescu. Am căutat pozele dumnealui pe Internet şi mi s-a confirmat că erachiar dumnealui cel care conducea autoturismul", a mai spus şoferiţa.

Contactat, marţi dimineaţă, de corespondentul MEDIAFAX, Mircea Băsescu a spus că este"inadmisibil" să se spună despre el că ar lovi o femeie.

"Să spună despre mine (presa - n.r.) că am afaceri cu statul, că măocup de trafic de armament este una, dar să spună aşa ceva, că am lovit ofemeie, este inadmisibil", a afirmat fratele preşedintelui.

El a mai spus că în cursul acestei zile va transmite un comunicat de presăîn care în care va da mai multe informaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine