2020-04-05 18:09

Omul de afaceri Csibi Istvan, bătut de necunoscuţi la două săptămâni după ce a fost eliberat din închisoare

 |  13:16

Omul deafaceri Csibi Istvan este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean deUrgenţă din Miercurea Ciuc, după ce, joi noapte, a fost bătut de o persoanănecunoscută, care a intrat peste el în timp ce dormea în cortul în care făceagreva foamei.

Omul deafaceri Csibi Istvan, eliberat din penitenciar în urmă cu aproximativ douăsăptămâni, intrase joi în greva foamei, el instalându-şi un cort pentru aprotesta în zona unde se află firma sa, pe strada Zorilor din Miercurea Ciuc, adeclarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, GheorgheFilip.

Acesta aprecizat că Istvan nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni şi a purtat pe piept opancartă pe care scria că protestează pentru "o justitţie independentă,imparţială şi impersoanală".

Joi noapte,Csibi Istvan a intrat în cort să se culce, iar în jurul orei 3.00, o persoanănecunoscută a pătruns peste el şi l-a luat la bătaie. În urma strigătelor deajutor ale lui Csibi Istvan, o persoană aflată în zonă a sunat la numărul deurgenţă 112, la faţa locului venind o echipă de la poliţie şi o ambulanţă, amai spus Filip.

Csibi Istvana fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, unde afost internat la Secţia de Ortopedie. Medicii au constatat că a suferit maimulte fracturi la braţul şi piciorul stângi, iar la braţul drept avea mai multeleziuni, a declarat şeful Unităţii de Primiri Urgenţe, Weil Gyula.

Acesta aspus că Istvan va fi operat la un spital din Târgu-Mureş.

Poliţia aînceput o anchetă pentru identificarea celor care l-au bătut pe Csibi Istvan,urmând ca încadrarea juridică să se facă în funcţie de numărul zilelor deîngrijiri medicale.

Omul deafaceri Csibi Istvan, trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru instigarela delapidare şi spălare de bani, a părăsit, la mijlocul lunii septembrie,Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş, în urma deciziei Curţii de Apel Piteşti.

CsibiIstvan, acuzat de săvârşirea unor infracţiuni de natură economică, a fosttrimis în judecată, în martie 2008, de procurorii Direcţiei de Investigare aInfracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Alături de Csibi Istvanau mai fost trimise în judecată alte 17 persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine