2020-04-10 04:51

Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor săi o vacanţă gratuită de opt zile în Australia

 |  14:40
Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor săi o vacanţă gratuită de opt zile în Australia

OprahWinfrey i-a surprins, luni, pe spectatorii prezenţi la premiera celui de-al25-lea sezon al emisiunii sale, care va fi totodată ultimul, oferindu-le ovacanţă de opt zile în Australia, plătită integral.

Ceiaproximativ 300 de spectatori au aplaudat, au ţipat de bucurie şi auîmbrăţişat-o pe Oprah Winfrey după ce renumita realizatoare de televiziuneamericană a anunţat acest cadou pentru cei prezenţi în sală şi l-a invitat înscenă pe actorul John Travolta.

"Amînceput să mă gândesc unde mi-aş dori să merg. Poate că ar trebui să vă iau petoţi cu mine la capătul lumii. Vom merge în Australia! Vom merge în Australia!Tu şi tu şi tu veţi merge în Australia", a anunţat Winfrey.

O parte aechipei din spatele emisiunii "The Oprah Winfrey Show" va facedeplasarea la Sydney, în luna decembrie, iar celebra Sydney Opera House va fitransformată în "Oprah House" şi va găzdui o ediţie a acestui programde televiziune.

Anterior,generoasa Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor prezenţi la una dintreemisiunile sale câte un automobil nou, iar în altă emisiune le-a oferitmembrilor echipei din redacţia revistei pe care a lansat-o - "O"Magazine - câte un iPad Apple şi câte un cec în valoare de 10.000 de dolari.Celebra realizatoare a oferit burse şcolare, a donat bani pentru diverse căminede bătrâni şi a finanţat lansarea unei şcoli pentru fete în Africa de Sud.

Populararealizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capătemisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în 2011,după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnicăpe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficială pe 1 ianuarie2011.

"TheOprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilordiurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC,pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune afăcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată derevista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine