2020-02-19 18:09

Oprescu: Am simţit amestecul politicului, nu am fugit şi nu fug de răspundere

 |  22:28
Oprescu: Am simţit amestecul politicului, nu am fugit şi nu fug de răspundere

PrimarulSorin Oprescu a spus, sâmbătă, că a simţit, după tragedia de la MaternitateaGiuleşti, amestecul politicului, însă le spune celor care îl acuză, că nu afugit şi nu va fugi de răspundere, precizând că în cele 18 spitale pe care le-apreluat în 2009 a investit peste 40 de milioane de euro.

"Nu am fugit şi nu fug de răspundere.Ce am făcut în cele 18 spitale? Am făcut un departament de chirurgie hepaticăla Spitalul «Sfânta Maria», al doilea după cel de la Fundeni. Am făcut oclinică de ultimă generaţie de gastro-enterologie la Spitalul Colentina, o clinicăde radioterapie la Colţea, cea mai modernă cameră gamma la Spitalul Burghele,bloc operator nou şi secţie de terapie intensivă la Spitalul Foişor, deasemenea bloc operator la «Carol Davila», am refăcut în totalitate SpitalulMalaxa şi am organizat blocul operator şi, totodată, am refăcut Spitalul«Sfântul Luca»", a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu,în replică la cei care l-au acuzat că de un an de când a preluat cele 18spitale nu s-a îngrijit de acestea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-01Parerea ta...

TEODOR
23 Aug 2010

Ideea ca Sorin Oprescu ar fugi de raspundere e o gaselnita a presei noastre "libere si independente"!Deh,fiecare trebuie sa-si vanada ziarul!Daca ar fi un care fuge de raspundere,Oprescu ar fi ales sa fie senator sau deputat!Dar cine sa inteleaga acest lucru?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine