2019-10-16 20:20

Oprescu către directorul RATB: Vă scoateţi oamenii acum, alunecă cetăţenii ca pe patinoar

 |  13:09
Oprescu către directorul RATB: Vă scoateţi oamenii acum, alunecă cetăţenii ca pe patinoar

SorinOprescu l-a criticat, în timpul Comandamentului de iarnă, pe directorul generalal Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), pentru faptul că peroanele nuerau curăţate vineri dimineaţă, motiv pentru care oamenii alunecau "ca pepatinoar".

Primarulgeneral a început discuţiile din Comandamentul de iarnă de la PrimăriaCapitalei, semnalând că traficul este îngreunat în sectoarele 5 şi 6, din cauzautilajelor insuficiente care acţionează.

Elle-a cerut operatorilor să scoată în teren toate utilajele şi să apeleze laechipajele de Poliţie Rutieră, care să meargă înaintea unităţilor de pluguire.

Deoareceintervenţia societăţilor Romprest Service SA şi Urban SA nu a fost suficientăîn sectorul 5, Sorin Oprescu le-a cerut sprijinul şi celor de la SC Supercom SAşi SC Rosal Grup SRL, pentru a se asigura, în medie, intervenţia a cel puţin 15utilaje şi în sectorul 5.

"Domnuledirector general al RATB, v-am rugat să vă scoateti oamenii. Dacă nu aveţiposibilitatea să scoateţi oamenii, să-mi spuneţi. Vă scoateţi oamenii acum,alunecă oamenii ca pe patinoar. Până dimineaţă, peroanele nu au fostcurăţate", s-a adresat Oprescu directorului general al RATB.

"Amimpresia că mă luaţi de maimuţoi", a adăugat Oprescu.

Edilulgeneral a semnalat faptul că la staţia Lujerului, din sectorul 6, vineridimineaţă la ora 7.00 era zăpadă depusă.

Potrivitrapoartelor operatorilor de salubrizare, de vineri dimineaţă, de la ora 7.00,în sectorul 1, SC Romprest SA acţionează pe străzile laterale la împrăştiatmaterial antiderapant şi pluguit cu 60 utilaje, precum şi în staţii RATB, latrecerile de pietoni şi refugiile RATB, pe toate arterele principale cu 230 deoperatori.

Însectorul 2, SC Supercom SA acţionează pe străzile laterale la împrăştiatmaterial antiderapant şi pluguit cu 34 utilaje, precum şi în staţii RATB, latrecerile de pietoni şi refugiile RATB, pe toate arterele principale cu 148 deoperatori.

SCRosal Grup SRL a intervenit în sectorul 3 cu 46 de utilaje pe marile bulevarde,iar în staţii RATB, treceri de pietoni şi refugii RATB, pe toate artereleprincipale cu 170 operatori

Însectorul 4, SC Rebu SA acţionează cu 32 utilaje pe străzile laterale laîmprăştiat material antiderapant şi pluguit, şi cu 55 de operatori în staţiiRATB, treceri de pietoni şi refugii RATB.

Însectorul 5, societăţile Romprest Service SA, care acţionează pe Calea Ferentarişi Prelungirea Ferentari, Eroii Sanitari, şi Urban SA intervin cu câte douăutilaje.

Deasemenea, SC Urban Sa intervine în sectorul 6 cu 28 de utilaje pe artereleprincipale şi cu 147 de operatori în staţii RATB, treceri de pietoni şi refugiiRATB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray