2020-02-21 18:03

Orient Express ajunge azi în Gara de Nord din Bucureşti

 |  11:57
Orient Express ajunge azi în Gara de Nord din Bucureşti

Celebrultren Orient Express, care circulă pe ruta Paris - Istanbul şi ajunge în Româniao dată pe an, va sosi luni, în jurul orei 14.00, în Gara de Nord din Bucureşti,după o oprire în Sinaia.

TrenulOrient Express a intrat în România în noaptea de duminică spre luni, pe laCurtici.

Lunidimineaţă, celebrul tren a ajuns la Sinaia, unde călătorii au vizitat castelulPeleş, care se află în circuitul Orient Express încă de la prima cursă, din1883. Trenul va ajunge în Capitală luni, în jurul orei 14.00, pasagerii urmândsă îşi petreacă noapte la Hotelul Hilton. De asemenea, în scurta oprire înBucureşti, turiştii vor face un scurt tur al oraşului.

TrenulOrient Express va pleca din Bucureşti marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, vatrece prin Bulgaria şi va ajunge la Istanbul miercuri.

Celmai ieftin bilet pentru o călătorie cu Orient Express-ul este de 6.580 de euro.

OrientExpress este numele unei linii feroviare de distanţă lungă, pentru pasageri,care a fost iniţial operată de Compagnie Internationale des Wagons-Lits(Compania Internaţională de Vagoane de Dormit). Ruta ei s-a schimbat de multeori. Deşi originalul Orient Express a fost o simplă linie feroviarăinternaţională, numele acestuia a devenit, în timp, sinonim cu călătoria delux. Orient Express circulă pe ruta Paris - Istanbul.

TrenulOrient Express opreşte în România de peste un deceniu, în medie, o dată pe an.Ultima dată când celebrul tren a oprit într-o gară românească a fost în 2009.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine