2020-03-29 01:17

Ozzy Osbourne, la Bucureşti

 |  22:34

Show-ul susţinut de rockerul Ozzy Osbourne la Zone Arenadin Capitală a început, sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, artistul urcând pescenă în aplauzele frenetice ale celor circa 30.000 de fani prezenţi laconcert.

Concertul a debutat cu piesa "Bark at theMoon", inclusă pe albumul cu acelaşi nume, lansat de Ozzy Osbourne în1983.

În deschiderea show-ului de la Bucureşti a lui Ozzy Osbourne au concertattrupele Coma şi Luna Amară.

Ozzy Osbourne a ajuns, sâmbătă, în jurul orei 16.25, la Bucureşti, urmândsă susţină, începând cu ora 20.30, un concert la Zone Arena. Ozzy Osbourne aajuns pe Aeroportul Băneasa cu o cursă privată. Cântăreţul a părăsit aeroportulfără a face declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

Concertul pe care Ozzy Osbourne îl susţine la Bucureşti face parte dinturneul mondial de promovare a noului său album, "Scream", care afost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acestaeste primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupeilui Osbourne.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, MareaBritanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 demilioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt OzzyOsbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitară), Geezer Butler (bas) şi Bill Ward(tobe şi percuţie).

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, aprimit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut partede o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate.Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth"(2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nuau mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica despecialitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine