2020-04-10 07:12

Pamela Anderson a sosit în România pentru a participa la o petrecere privată

 |  16:56
Pamela Anderson a sosit în România pentru a participa la o petrecere privată

PamelaAnderson a sosit în România vineri, în jurul orei 16.00, pentru a participa lapetrecerea Royal Candy, un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events,care va avea loc în seara aceleiaşi zile, de la ora 22.00, la Palatul Snagov.

PamelaAnderson a sosit la Bucureşti de la Londra, cu un avion al British Airways carea aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă". Pamela Anderson şi staff-ulsău au părăsit aeroportul Otopeni cu trei maşini. Vedeta nu a dat niciodeclaraţie la întâlnirea cu ziariştii.

Anderson vapetrece în România o zi, ea urmând să plece sâmbătă, imediat după petrecereaPlayboy Mansion Revisited, în Statele Unite ale Americii. Anderson va petrecetrei ore la Palatul Snagov, alături de invitaţii la petrecere, potrivitorganizatorilor.

Starleta vaveni însoţită de zece din cele mai apreciate playmates din Europa.

Potrivitorganizatorilor, aceasta este pentru prima dată când binecunoscuta petrecereamericană va fi organizată şi în Europa, urmând conceptul celei din SUA.

PlayboyMansion Revisited este o petrecere elitistă, dedicată exclusiv bărbaţilor.

Tema primeipetreceri - dintr-o serie de evenimente similare care urmează să se desfăşoareîn România - este Royal Candy.

PamelaAnderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută înspecial pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterulcasei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnatăPlaymate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea,Pamela Anderson este o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine