2020-02-26 19:39

Pamela Anderson vine în România, pentru o petrecere organizată pe 17 septembrie

 |  15:51
Pamela Anderson vine în România, pentru o petrecere organizată pe 17 septembrie

PamelaAnderson vine în România pentru a participa la prima petrecere europeanăPlayboy Mansion, organizată de Mansion Events - prin licenţă acordată dePlayboy Enterprises Inc., USA, care va avea loc pe 17 septembrie, de la ora22.00, la Palatul Snagov.

Potrivitorganizatorilor, aceasta este pentru prima dată când binecunoscuta petrecereamericană va fi organizată şi în Europa, urmând acelaşi concept cu cea din SUA.

Playboy MansionParty by Mansion Events este o petrecere elitistă, dedicată exclusivbărbaţilor.

Tema primeipetreceri - dintr-o serie de evenimente similare care urmează să se desfăşoareîn România - este Royal Candy.

PamelaAnderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută înspecial pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterulcasei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnatăPlaymate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea,Pamela Anderson este o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor.

PamelaAnderson va sta în România trei zile. Programul oficial al vedetei va fianunţat în curând.

"Esteminunat că o asemenea petrecere are loc şi în România. Va fi cu siguranţă uneveniment deosebit şi sunt sigură că va căpăta o regularitate în peisajulentertainment-ului românesc, pentru a deveni, într-o perioadă relativ scurtă detimp, cea mai anticipată petrecere a anului, prin invitaţii săi - vedete şioameni de afaceri din întreaga lume", declară Oana Roman, Event Ambassadoral Playboy Mansion by Mansion Events.

Royal Candy,un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events, va avea loc pe 17septembrie, de la ora 22.00, la Palatul Snagov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine