2020-02-21 18:24

Părintele unui bebeluş ars la Giuleşti: La 200 de grade pregăteşti friptura sau coci prăjituri

 |  18:12
Părintele unui bebeluş ars la Giuleşti: La 200 de grade pregăteşti friptura sau coci prăjituri

Unuldintre părinţii al cărui copil a fost rănit în incendiul de la MaternitateaGiuleşti şi care se luptă să trăiască a spus, după ce procurorul Marius Iacob aanunţat că în secţie temperatura a fost de 200 de grade Celsius, că tot atâteagrade sunt în cuptor pentru a prepara friptură sau a coace cozonaci.

"Vădaţi seama că bebeluşii noştri au stat la 200 de grade, exact temperaturapentru friptură sau prăjituri din cuptor? Dacă ne gândim că au rămas zeci deminute, este clar ce soartă crudă au avut", a declarat un părinte al căruicopil este internat la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, citat de cadre medicaledin unitate.

Procurorul-şefal Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetuluiinstanţei supreme, Marius Iacob, a afirmat, vineri, că temperatura înregistratăîn incendiul de la Secţia de Terapie Intensivă (TI) a Maternităţii Giuleşti aatins peste 200 de grade Celsius, expertiza tehnică în domeniu fiind una extremde complexă.

Procurorul-şefa precizat că au fost audiate mai multe persoane, declaraţiile cadrelormedicale fiind contradictorii, însă a reieşit că asistenta responsabilă cu secţiaunde s-a produs incendiul nu a fost în zonă.

Încursul zilei de vineri se va încheia cercetarea la faţa locului, respectiv laMaternitatea Giuleşti, toate echipamentele din Secţia de Terapie Intensivăprematuri, unde a avut loc incendiul, urmând a fi trimise, cu un camion alJandarmeriei, la Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentruSecuritate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă din Petroşani, pentru a fiexpertizate.

Potrivitprocurorului-şef Iacob, în două săptămâni va fi finalizată expertiza.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine