2020-02-26 19:42

Paris Hilton, arestată din nou, în Las Vegas, pentru posesie de droguri

 |  19:12
Paris Hilton, arestată din nou, în Las Vegas, pentru posesie de droguri

StarletaParis Hilton a fost arestată pentru posesie de droguri, în noaptea de vinerispre sâmbătă, după ce maşina în care se afla a fost oprită de poliţia rutierăpe o stradă din Las Vegas,informează Sky News.

ParisHilton a fost încarcerată la Clark County Detention Centre, în dimineaţa zileide sâmbătă, pentru posesie de cocaină.

Starleta, în vârstă de 29de ani, se afla într-o maşină condusă de un prieten, care a fost oprită înnoaptea de vineri spre sâmbătă de poliţia din Las Vegas, care ar fi observat că înautomobil se consumă marijuana.

Paris Hilton a fostrecunoscută imediat de oameni şi, în scurt timp după ce a fost oprită maşina,s-a format un grup de fani în jurul autoturismului.

În urma testelor efectuate,s-a demonstrat că în maşină se consuma cocaină, dar poliţia nu aspecificat ce cantitate din această substanţă a fost găsită.

Potrivit autorităţilor, ParisHilton a fost arestată în noaptea de vineri spre sâmbătă şi este de aşteptat săfie eliberată pe cauţiune în cursul zilei de sâmbătă.

"Mă duc la culcare.Somn uşor tuturor", a scris starleta pe contul ei de Twitter, cu câtevaminute înainte să fie arestată, însă nu a postat nimic despre reţinerea ei.

În urmă cu două luni, ParisHilton a fost arestată şi în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale la Fotbal,pentru posese de marijuana. Cu câteva săptămâni înainte de incident, .

În 2007, starleta apetrecut 23 de zile la închisoare, din cauză că a condus sub influenţaalcoolului. După ce şi-a executat pedeapsa, aceasta a spus, în emisiuneacelebrului Larry King, că acest lucru o face să îşi reevalueze statutul demodel pentru tineri. În aceeaşi emisiune, Paris Hilton a spus că vrea să ajutela strângerea de fonduri pentru copii şi pentru victimele cancerului şi alesclerozei multiple.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine